Masszázs tanfolyam - folyamatos indítással!
Sajátítsa el Nálunk a masszázstechnikák alapjait! Tanuljon masszírozni specialistáktól!

Ha úgy gondolja, szívesen megtanulna szakszerűen masszírozni, nincs más dolga, mint jelentkezni masszázs tanfolyamainkra, ahol szakképzett oktatók vezetik be Önt a masszázsterápiák rengetegébe! Az eredményes masszázs tanfolyam elvégzéséről oklevelet adunk, amely vállalkozói igazolvány kiváltására jogosítja Önt!

Miért jó Önnek, ha masszázs tanfolyamot végez?

Ha családjának, vagy esetleg Önnek nincs ideje rendszeresen igénybe venni masszázsainkat, Nálunk megtanulhat masszírozni! Így nemcsak rokonait kényeztetheti, de akár vállalkozást is beindíthat! A masszírozás egy olyan szolgáltatás, melyre egyre stresszesebb, felgyorsult világunkban igen is szükség van! Fáradékony, enervált, feszült emberek mindig is lesznek, így ez a szakma hasonlatos az autószereléshez. Akármennyire fejlett a technológia, akármilyen elemekkel tápláljuk is autónkat, elkerülhetetlen, hogy egy idő után elromlik, erejét veszti. Így van ez az emberi testtel is. Ha sokat dolgozik, kimerül, s ekkor a lehető legtermészetesebb úton kell feltölteni. Itt lép be Ön, mint masszőr!

Az oktatáshoz szükséges anyagot - mely papír alapú jegyzeteket és általában CD-t, DVD-t és is tartalmaz – biztosítjuk tanulóinknak!

Szakszerű gyakorlati és elméleti órák – válasszon népszerű masszázsképzéseink közül!

Svédmasszázs tanfolyam

Svédmasszázs tanfolyamunk egy három napos intenzív kurzus, amely elméleti és gyakorlati órákból tevődik össze. Az elmélet oktatása az első napon történik, amikor az emberi test anatómiáját ismerik meg hallgatóink. A svédmasszázs-oktatás nem nélkülözheti a csontvázrendszer, az ízületek, az izmok, mozgatóidegek, a gerinc, a csigolya felépítésének tárgyalását. Az első nap végén megkezdjük a gyakorlást tanulóinkkal, amely a második és harmadik napon folytatódik.
A gyakorlati oktatáson a leendő masszőrök egymáson gyakorolnak. A fogások megtanítása is ezen a két napon történik, két rutinos masszőr felügyeletével. A harmadik nap utolsó két órájában kerül sor a vizsgára, mely két részből áll: elméleti és gyakorlati modulból.
A svédmasszázs keretein belül a szegment-és a kötőszöveti masszázs fogásainak bemutatására is sort tudunk keríteni.

Frissítő masszázs tanfolyam

A frissítő masszázs egy általános masszázsterápia, melyet főként tartós fáradtság és stressz ellen alkalmazunk. Az oktatás három napos, és a tanfolyam elméleti részében három anatómia órát adunk le tanulóinknak. A gyakorlati tanítás során párban dolgoznak a hallgatók.
Az oktatás lefolyása alatt az egész test működését megbeszéljük, de a frissítő masszázs szempontjából fontosabb testtájakra részletesen is kitérünk. Ezáltal az alsó végtagok, s a talp kezelése is előtérbe kerül, így a kéz-, illetve lábmasszázs alapjait a frissítő masszázs keretein belül adjuk le.

Sajátítsa el különleges masszázsainkat! Döntsön az Önhöz leginkább illő mellett!

Akupresszúrás és meridián masszázs tanfolyam

Az ősi masszázstechnikák egyik jól bevált masszírozási módszere az akupresszúrás és meridián masszázs. Ez a masszázs tanfolyam három napos, mely alatt tanítványaink megismerik az egyes energiavonalakat és akupresszúrás pontokat, valamint a keleti gyógyító technika alapjait.
Az elméleti és gyakorlati oktatás végén, a második napon kerül sor a két modulból álló (elméleti-gyakorlati) vizsgára.

Shiatsu masszázs tanfolyam

A keleti gyógymódok egyik leghatékonyabb technikáját, a shiatsu masszázst is elsajátíthatja Nálunk! A két napos tanfolyam elméleti szakaszában főként a légzéstechnika alapjaira térünk ki, ugyanis ez a leglényegesebb szegmens a shiatsu masszázs alkalmazása kapcsán.
Ne feledje a japán shiatsu masszázs egyensúlyba hozza a test energiáit és oldja a feszültségeket! Tanulja meg Nálunk a természetes, keleti gyógymódok alapjait!

Talpmasszázs tanfolyam

Kényeztesse családját vagy kollégáit egy páratlanul finom talpmasszázzsal!

Nem is gondolta, hogy három nap alatt elsajátíthatja a talpmasszázs technikáját, ugye? Pedig hinnie kell nekünk! Oktatóink szaktudása kellő bizonyítékul szolgálhat!
A talpmasszázs a kínai, az egyiptomi és az inka gyógyítók öröksége. A talpban több mint hetven ezer idegvégződés van, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljük.
Ezt a különösen hatékony gyógymódot három nap alatt elsajátíthatja oktatóinktól egy masszázs tanfolyam keretein belül! Az első nap az elméletről szól: tanulóink betekintést nyernek a reflexzónák elhelyezkedésének, lefutásának rendszerébe, s megismerkednek a talpmasszázs szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival. A masszázs tanfolyam második és harmadik napja gyakorlat, a kurzus végét pedig elmélet és gyakorlati vizsga zárja.
Kihagyhatatlan ajánlat, igaz?

Lágymanuál terápia masszázs tanfolyam

Ismerje meg Nálunk a lágymanuál terápiát!
A lágymanuál terápia oktatásánál különösen fontos, hogy hallgatóink kellő ismerettel rendelkezzenek az emberi test felépítéséről, ezért nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti tananyagra, ami az anatómiát foglalja magában.
A lágymanuál terápia során finom, fokozatos mozdulatokkal történik a gerinc, illetve az ízületek kimozgatása, ezért a négy napos tanfolyam első napján anatómiaoktatás van, második és harmadik napján pedig a különböző érzékletes fogások bemutatása zajlik. A tanulók a masszázs tanfolyam során a gyakorlati oktatás alkalmával egymáson gyakorolnak, a tanfolyamot pedig a negyedik napon vizsga zárja.
A terápia elsajátításáról a tanulók elméleti és gyakorlati vizsgán adnak számot, melyre az utolsó napon kerül sor. Ha Ön a lágy, finom mozdulatok híve, jelentkezzen a lágymanuál terápia kurzusunkra!

Nyirokmasszázs tanfolyam

Szerezzen tapasztalatokat a legképzettebb oktatóktól! Szeretné megtanulni a nyirokmasszázs fogásait? Itt az alkalom!
Az általunk oktatott nyirokmasszázst kiváló hatékonysággal lehet alkalmazni a nyirokrendszer helyreállításához, végtagödémák kezeléséhez, s a méreganyagok kimasszírozásához. A három napos tanfolyam első része az elméleti oktatást tartalmazza, amikor is az anatómia kerül előtérbe, főleg a nyirokcsomók elhelyezkedésére térünk ki részletesebben.

Alakformáló - cellulitmasszázs tanfolyam

Fontos tudnia, hogy a nyirokmasszázs képzésünk az alakformáló masszírozási technikák elsajátításával alkalmazható a leghatékonyabban! Az alakformáló masszázsfogásokon belül a cellulitmasszázst javasoljuk még Önnek, mely a narancsbőr ellen veszi fel a harcot, ugyanis feloldja a bőr alatt lerakódott zsírt. Alakformáló masszázs tanfolyamunk két napos. Válasszon belátása szerint, ígérjük, egyik képzésünkben sem fog csalódni!

Mi az, amire test és lélek egyaránt vágyik? Nyerjen betekintést a wellness masszázsok idilli világába!

Lávaköves masszázs tanfolyam

A meleg lávaköves masszázsunk egy nap alatt elsajátítható! A képzés kezdeti szakaszaiban az elméletet oktatjuk, viszont a lávaköves masszázs esetében ez nem anatómiai ismereteket jelent.
Ez a masszírozási technika a csakrák megtisztításáról szól, melynek következtében beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa. Így a masszázs elméleti részében a csakrák elhelyezkedését mutatjuk meg leendő masszőreinknek. A nap második felében történik a gyakorlás, amelyet elméleti és gyakorlati vizsga zár.

Gyógynövényes masszázs tanfolyam

A gyógynövényes masszázst is egy nap alatt tanulhatja meg Nálunk! A relaxációt, revitalizálást nagymértékben elősegítő gyógynövényes masszázs különféle gyógyhatású növényi hatóanyagok felhasználásával működik.
Magyarországon több évszázada ismerik és használják a gyógynövényeket. Írásos forrásaink is bizonyítják, hogy már a középkorban hazánkba érkező és letelepülő szerzetesek is gyűjtötték, termesztették és használták a gyógynövényeket.
A természet patikájának felhasználásával oktatott gyógynövényes masszázskurzusunk elméleti része a gyógynövények hatásmechanizmusáról szól, majd ezt követi a gyakorlati ismeretátadás. A masszázs tanfolyamot kétlépcsős (elméleti és gyakorlati) számonkérés zárja.

Exkluzív wellness masszázs tanfolyamok

A Nálunk tanulható wellness masszázsok legexkluzívabbjai a csokoládé-, illetve a mézes masszázsok. Ezek a kényeztető masszázs tanfolyamok általában egy-két naposak. Az oktatás során a különböző mélysimító fogások alkalmazásába nyerhetnek betekintést tanulóink, s megismerkedhetnek az egyes – wellness masszázshoz használt, egyéb – hatóanyagokkal is.

Az általunk oktatott wellness masszázsok táborát öregbítik még az olyan különleges terápiák is, mint a bambusz rudakkal, vagy a tengeri hatóanyagokkal, tengeri sókkal, algákkal végzett kezelések. Ezeknél a masszírozási technikáknál főként a felhasznált alapanyagok jelentenek kuriózumot, a fogások egy nagyobb, széles körben elterjedt masszázsra épülnek.

Csábítsa el kedvesét egy kényeztető wellness masszázzsal!


Részletekért, a masszázsokkal és a tanfolyamokkal kapcsolatos bővebb információért hívjon bizalommal!

 

 

masszázs tanfolyammasszázs tanfolyam debrecenbensvéd és egyéb masszázs tanfolyammindenre kiterjedő masszázs tanfolyam