masszázs tanfolyam akció


Masszázs típusok, amik elérhetőek nálunk

A különböző masszázsterápiáinkat szakszerűen, hozzáértően végezzük, ezáltal bátran garantáljuk, hogy teste, lelke és idegei hálásak lesznek Önnek, hogy Minket választott!

Miért mi? Nálunk az Ön kényelme és egészsége a legfontosabb!

Mi a masszázs előtt speciális állapotfelmérést végzünk, amely révén részletes tájékoztatást kapunk az Ön szervezetéről. Ezáltal pontosan ki tudjuk választani, hogy milyen masszázst alkalmazzunk Önnél, s testének mely területére helyezzünk nagyobb hangsúlyt, valamint mely részek masszírozása felesleges vagy inkább kerülendő. A masszázsra is igaz az, ami számos más terápiára, hogy a betegek nem egyformán reagálnak rá. Tehát figyelembe kell vennünk a páciens személyiségét és nem utolsó sorban az egészségi állapotát, csontrendszerét és izomrendszerét!
Hathatós masszázsok széles választékával várjuk!

Svédmasszázs.
A masszázsok bódítóan kellemes klasszikusa – a svédmasszázs

A svédmasszázs a masszázsok egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. Ez az alapja a gyógymasszázsnak, a sportmasszázsnak, valamint a szegmentmasszázsnak is. Ezek a terápiák a svédmasszázs fogásait használják.
A svédmasszázs alkalmával a masszőr simító, lazító, dörzsölő, rezegtető, gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A svédmasszázs segíti a test egészséges működését, gyorsítja a betegségek gyógyulását. Enyhíti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülés utáni felépülést. Hatékonyan alkalmazható az álmatlanság ellen, fokozza az éberséget, de főleg relaxálni segít, s elüldözi a stresszt. A svédmasszázshoz különböző jótékony hatású illóolajokat, krémeket használunk, melyek szintén a pszichés állapotra hatnak. Segítik ellazulást, felfrissülést, csillapítják az izomgörcsöt és a fájdalmat.

Újabb érvek – miért jó Önnek svédmasszázsunk?

Az általános közérzetjavítás mellett a krónikus fáradtság ellen is hathatós segítséget nyújt a svédmasszázs. Fokozza a teljesítőképességet, javítja az izmok állapotát, segít a műtét utáni rehabilitációban. A svédmasszázs kezel egyes fejfájásokat, görcsöket, gyulladásokat, valamint ortopédiai, reumatológiai, bel-és ideggyógyászati megbetegedéseket! Forduljon Hozzánk bizalommal, „kezünkben” a segítség!

Frissítő masszázs.
Frissüljön Velünk! Frissítő masszázsok!

A frissítő masszázsunkat azoknak ajánljuk, akik fáradékonyak, enerváltak, rosszul alszanak. Ha valaki feszült, ingerült, szervezetében energia túltengés van azoknál ezeket az elemeket nem célszerű alkalmazni.
Frissítő masszázsunk lényege a test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló terápiás kezelésben rejlik, melyet általános masszázsnak is nevezünk. Ez a masszázsfajta az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, melynek során a masszőr nemcsak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem jótékony hatást fejt ki az idegrendszerre is!
Szülessen újjá frissítő masszázsunkkal!

Szegment masszázs.
Pihentető nyugalom és hatékony gyógyterápia húsz percben – a szegment (dermatóma) masszázs

Az orvostudomány jeles képviselői felfedezték, hogy az egyes szervek megbetegedései az azonos szegmentumhoz tartozó bőrön, izmon és ízületen idegen elváltozást mutatnak. A szegment masszázs alkalmával a kezelést nem a megbetegedett szerven, hanem a szerv vagy a szövet betegsége által kiváltott reflexzónában végezzük. Ez a masszázsfajta reflexzónákról, vagyis a szegmentekről kapta nevét, melyek a gerinc idegkilépési szelvényezettségének felelnek meg.

A reflexterületek masszírozása úgy zúdul a központi idegrendszerre, mint egy lavina. Képzelje el, ha teste egy gép lenne, különböző kapcsoló gombokkal kellene az egyes pontjain beindítani a működést. A gombok egy adott részen helyezkednek el a masinán, viszont egészen más ponton fejtik ki hatásukat. Így egy talpmasszázs alkalmával mintegy az egész testre tudunk hatást gyakorolni; vesére, szívre, gerincre, agyra, lábra, arcra, stb.
A kezelést csak a hevenyfájdalom lezajlása után lehet elkezdeni, a szegment masszázsterápia időtartama átlagosan húsz-harminc perc. A szegment masszázs használatát kúraszerűen ajánljuk, amely tizenkét-tizenöt alkalmat jelent.

Kötőszöveti masszázs.
Kényeztetés és revitalizálás egy helyen, Nálunk! Kötőszöveti masszázsok!

Higgyen a tapasztalatoknak! Figyelje, hogyan hat kötőszöveti masszázsunk!
Manapság csak a tapasztalatainknak hiszünk. Megnyugvással vesszük tudomásul, ha kedves ismerősünk, rokonunk vagy egy képzett szakember elismerően szól valami olyanról, amit mindig is ki akartunk próbálni, de eddig ilyen-olyan okoknál fogva inkább elkerültük.
A múlt század elején egy elismert doktornő, Elisabeth Dikke tíz éven át fejlesztett ki egy akkor még egészen új masszázstípust. Az akkori páciensek azért hihettek feltétel nélkül a terápia hatékonyságában, mert Elisabeth magán tesztelte az új kezelési módot. Az alkalmazás során kiderült, jótékony a terápia, hiszen a doktornő érszűkületes lábát nem kellett amputálni a folytonos kötőszöveti masszázsnak köszönhetően. Ez aztán eredmény, nem igaz?

S hogy mire alkalmazható elsősorban a kötőszöveti masszázs?

A rendeltetésszerű kötőszöveti masszázsterápiánk többek között javítja a vér-és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, szabályozza a hormonháztartást, csillapítja a fájdalmat. Munkánk során az Ön lábának vagy a kezének reflexzónáit simítással, mély gyúrással, álló nyomással kezeljük a zónák elváltozásai, illetve a tünetek függvényében.

Akupresszúrás masszázs.
Szédületesen kellemes érzés az ősi technikák felhasználásával – próbálja ki az akupresszúrás és a meridián masszázsunkat!

Az akupresszúrás kezelés a hagyományos kínai orvoslás egyik alappillére. A masszázs során az akupunktúrás pontokat masszírozzuk a megfelelő technikával, s mindig az adott problémának megfelelően. Ezzel párhuzamosan meridián masszázst is végzünk. Ezáltal feloldódnak a szervezetben az energia blokkok, s az energiaáramlás megindul. Az akupresszúrás pontok kezelése azonban nem minden esetben ad azonnali érezhető javulást, előfordulhat, hogy a kívánt hatás, testének revitalizálódása és a teljes harmónia csak sokadik kezelés után jelentkezik a szervezet egészében, ezért lehetséges, hogy a kúraszerű igénybevételt fogjuk Önnek javasolni.

Az akupresszúra többek közt kiváló hatással van a tartós stresszben élőkre, az emésztési, nőgyógyászati panaszokkal és fejfájással küszködőkre, legyengült immunrendszerűek számára. Ez a masszázsfajta ugyanakkor nemcsak testét gyógyítja, de lelki és mentális problémákra is gyógyír lehet, mivel növeli a stressz tűrő képességet, lelki fittséget ad és érzelmi kiegyensúlyozottságot biztosít, ugyanakkor beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát is!

Nézze, mi természetes úton győzzük le a civilizációs népbetegséget!

Masszázsaink energetizáló, frissítő, gyógyító és kényeztető hatása immár nem lehet kérdés az Ön számára sem! Most mutatunk Önnek egy olyan masszázsvariánst, mely kifejezetten a modern élet átkos hozományaként felbukkanó manenger betegségek, állandó fejfájások, s azt ezt okozó leküzdhetetlennek tűnő stressz ellen veszi fel a harcot!

Az akupresszúrás masszírozás mintegy alkategóriájaként létező akupresszúrás fejmasszázs az arc és fejbőr (skalp) területén található akupresszúrás pontok, meridián vonalak masszírozását jelenti. Érezze hatását Nálunk! Csak a leghatékonyabb masszázsterápiákat alkalmazzuk!

Shiatsu masszázs.
Ön hallott már a shiatsu masszázsról?

A shiatsu az ősi kínai gyógyászatra épül, eredetét tekintve azonban egy ma is fejlődő japán gyógymódot jelent. Ez a masszázstípus az Ön testében található életenergia természetes egyensúlyának helyreállítását szolgálja, ami az egészségmegőrzésben segít.
A shiatsu szó ujjnyomást jelent, ami főleg a kezelések során alkalmazott hagyományos akupresszúrás technikákra utal, de a nyugati orvostudomány több manuál terápiás módszerét is magában foglalja. A modern shiatsu az embert test-szellem-lélek egységeként szemléli, így a masszázs során alkalmazott lágy és nyugtató technikák, belső, lelki változásokat is elindíthatnak.

Miben segít Önnek a shiatsu?

A shiatsu segít Önnek megtartani mozgékonyságát, fesztelenségét, növeli fizikai erejét, állóképességét. Ez a különleges, ősi, mégis modern masszázsfajta megszabadítja Önt a feszültségektől, s igénybevételével visszanyerheti lelki egyensúlyát. Kapcsolatba léphet a természettel, meditálhat, mert ez a masszás olyan, mint egy jógafoglalkozás. Leginkább azoknak javasoljuk a shiatsu-t, akik nehezen tudnak elaludni. Nem egyszer előfordult Nálunk, hogy másfél, két órát is aludt a páciens a masszázs után.

Keleti masszázsok

Keleti masszázsaink közé tartozik még az indiai fejmasszázs is, melyet főleg stresszes, nehezen ellazuló, fejfájós embereknek javaslunk. Lehetőség van még kínai arc-, test-, talpmasszázsra, thai masszázsra, köpöly és vákuum masszázsra is.
A thai masszázs egy évszázadok óta alkalmazott távol-keleti gyógyító eljárás. Ez egy száraz masszázstechnika, mellyel nyújtjuk a megfelelő izmokat. A test akupresszúrás pontjait ingereljük ujjunkkal, térdünkkel vagy talpunkkal, esetleg könyökünkkel az Ön egész testfelületén. Ruhán keresztül masszírozunk, s körülbelül két óráig szoktuk a thai terápiát alkalmazni.

Két óra teljes kikapcsolódás, Önnek!

Egyéb különlegességeket is igénybe vehet Nálunk, például kérhet keleti arc-és testmasszázsokat; indiai, marokkói, tibeti (méregtelenítő) mézes, bambusz masszázsokat. A mézzel és a bambusz rudakkal történő wellness masszázsaink igazi kuriózumot jelentenek!
Teremtse meg testi-lelki békéjét különleges masszázsainkkal!

Talpmasszázs.
Masszíroztassa talpát és tapasztaljon csodát – általunk!

A talpmasszázzsal az egyes szervek energiaszintjét tudjuk növelni, mivel a megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
Talpmasszázsunk kiválóan alkalmas megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is. A talp masszírozásának célja az energetikai egyensúly helyreállítása. Fontos a hormontermelő mirigyek működésének szempontjából is, hiszen szabályozza azt.

Gondolta volna?

Talpa mintegy jelzőrendszerként is működik, hiszen a masszírozás során a talp állapotából látható, hogy Önnek milyen létező, vagy éppen kialakuló problémája, betegsége van. Hogyan is működik ez a jelzőrendszer? A reflexzóna érzékenysége, esetleges fájdalma azt jelzi, hogy a hozzá tartozó szervben valamilyen funkciózavar vagy megbetegedés van jelen. Látja, milyen hatékony lehet egy szakszerű talpmasszázs? Kérje specialistáinktól!

Gyógymasszázs és lágy manuálterápia.
Elismert szakértőink gyógymasszázst és lágy manuálterápiát is végeznek!

Nálunk egyedülálló a lágy manuálterápia, amely mentes minden hirtelen mozdulattól, rángatástól mégis eredményesen kimozgatja a gerincet és az ízületeket! Ezzel az eljárással fel lehet oldani a blokkokat, így szabaddá válik az Ön mozgása, valamint az energiaáramlás a szervezetében, s megszűnnek fájdalmai.

Kézzel, azaz manuálisan végzett technikákkal az ízületek mozgáskorlátozottságának oldásával, az izomzat szükség szerinti lazításával vagy erősítésével helyreállítja a gerinc- és végtagi ízületek funkcióját.
A lágy manuálterápia – ahogyan a neve is jelzi – finom, gyengéd mozdulatokkal végzett, mégis hathatós kezelés. Tapasztalataink szerint a heves, durva mozdulatok akár árthatnak is a betegnek, így Mi igyekszünk ezeket a módszereket messze elkerülni! Nálunk az Ön egészsége és kényelme a legfontosabb!

Az orvosi gyógymasszázsnál a fentebb ismertetett masszázstípusok kombinációját alkalmazzuk, és minden esetben sor kerül a fej és a talp masszázsára is. (Magyarországon gyógymasszőri tevékenységet gyógymasszőr csak reumatológus szakorvos ellenőrzése mellett végezhet, orvosi ellenőrzés nélkül csak frissítő masszázsra jogosult.) Mi mindent megteszünk egészségének javulása érdekében!

Alapos, hatékony, kellemesen bizsergető kiegészítő masszázsaink közül is választhat! Méregtelenítsen Velünk!

A nyirokmasszázs.
Miért hasznos a nyirokmasszázs?

A nyirokmasszázs során serkentjük a nyirokelfolyást, illetve a nyirokcsomók kiürülését. Ezt a masszázst ajánljuk főleg méregtelenítésnél, mivel segíti a méreganyagok eltávozását. Szoktuk még alkalmazni alakformáló kezelések során, például rádiófrekvenciás kezeléseknél is, ahol a felolvasztott zsírmennyiséget a nyirok utakon elvezetjük.

A hatásos méregtelenítés eldorádója – Nálunk!

Nálunk számos alakformálást, méregtelenítést végző masszázstípus áll az Ön rendelkezésére! Az alábbiakban bevezetjük Önt a hatásos méregtelenítés titkaiba!

A cellulitisz, azaz narancsbőr főleg a comb és a fenék környékén jelentkező csomósodás, melynek kialakulása a kötőszövet zsírsejtjeiben lerakódott víz és salakanyagok számlájára írható. Narancsbőr elleni, úgynevezett cellulit masszázsunkat követően testtekercselést is végzünk. A cellulit masszázs során alkalmazott masszírozó fogások jótékony hatással vannak a bőr rétegeire és a kötőszövetekre egyaránt.

A cellulit masszázs is javítja a vérkeringést, ezáltal meggyorsítja a lerakódott zsír és víz távozását a szövetekből, fokozza az oxigénellátást, így serkenti a lebontó folyamatokat. Mind a masszázs, mind a tekercselés során természetes, vegytiszta, magas technológiával előállított hatóanyagokkal dolgozunk.

Zsírégető masszázs.
Érezze kitűnően magát a bőrében! Vegye igénybe alakformáló, zsírégető masszázsainkat!

Az alakformáló, zsírégető masszázsunk magában foglalja a cellulit masszázs, nyirokmasszázs, méregtelenítő masszázs, vakuum masszázs kombinációit, valamint egy speciális hasmasszázst is!

Figyelem, különlegesség!

Hallott már a fülbe ültethető  tűk hatásáról? Képzelje, tűket helyezünk be fülének megfelelő  akupunktúrás  pontjaiba, amelyek akár 7-10 napig ott is maradhatnak, így hosszabb ideig is kifejthetik hatásukat. Ez a módszer biztosítja a megfelelő anyagcserét, csökkenti az étvágyat, optimalizálja a hormonrendszer működését.
Garantáljuk az eredményt!

Thalassoterápia és masszázs

Még mindig tudunk Önnek újat mondani, igaz?
A thalassoterápia tartalmaz egy algák, moszatok, planktonok kivonataival végzett, testradírozást, amit egy egyórás masszázs követ. A masszírozás után Ön egy 40 perces testpakolást is élvezhet! Természetes kényeztetés – Önnek!

A „Thalassothys” a test a szellem és a lélek harmóniáját jelenti. A tenger a méregtelenítő és regeneráló tulajdonságú hatóanyagok kimeríthetetlen forrása.  A tengervízből és iszapból nyert ásványi sók, algák, létfontosságú nyomelemek a test bőrszöveteinek méregtelenítését, a bőr feszességének fokozását, fiatalítását és ásványi anyagokkal történő táplálását szolgálják egy iszappakolás keretein belül.

Ez a speciális masszázs biztosítja a jó fizikai közérzetet, az ellazulást, a belső harmónia megteremtését. A terápiát inkább alakformáló kezeléseink részeként szoktuk alkalmazni. 

Kényeztető kuriózum, Nálunk!

Exkluzív masszázsterápiák – profiktól!


Csokoládé masszázs.
Endorfinbombára vágyik? Kérje csokoládé masszázsunkat!

A csokoládé masszázs egy relaxáló, lazító kezelés, melynek során test és lélek egyaránt megszabadulhat a felgyülemlett feszültségtől, esetleges fájdalomtól. A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint lassítja az öregedést is. A csoki hidratálja és feszesíti a bőrt, ami egyúttal bársonyosan sima lesz. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása miatt elősegíti a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

Lávaköves masszázs.
Melegedjen át a téli fagyos napokon lávaköves masszázsunkkal!

A meleg lávaköves masszázs gyökerei igen régre nyúlnak vissza. Az amerikai indiánok, s kínaiak, az indiaiak, de egyes források szerint még az ősmagyarok is használták gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket. A kövek melegítő hatására a kezeléshez használt olaj könnyebben felszívódik, táplálva a bőrt. Az izmok, inak is átmelegednek, ezáltal alkalmassá válnak a mélyebb masszázsfogásokra is.

A meleg lávaköves masszázsunkat főleg a hideg időszakokra ajánljuk, ez nem csak átmelegíti  a testet, lelket, hanem nagyfokú csakratisztítással is bír.

Gyógynövényes masszázs.

Bízzon a gyógynövények gyógyító erejében, s vegye igénybe gyógynövényes (herbal)csomagokkal végzett masszázsunkat!

A gyógynövények jótékony hatását mindenki ismeri. Az őseink, dédnagyanyáink által kitapasztalt kezelések, gyógymódok és az ezekhez használt növények ereje már számos esetben mutatott pozitív eredményeket. Gyógynövényes masszázsunk során először állapotfelmérést végzünk, majd meghatározzuk az alkalmazott gyógynövények összetételét. A masszázs során ezek a gyógynövény keverékek kioldódnak és így fejtik ki hatásukat közvetlenül a szervezetre.

A szárított gyógyfüves kezelés, melynek során kis tasakokba helyezett nagyhatású gyógynövényekkel, többek közt levendulás, citromfüves, kamillás, rózsaszirmos, kókuszreszelékes keverékkel masszírozzuk a testet, ellazítja a pácienst, s kellemes közérzetet teremt számára.

Sportmasszázs.
A megfáradt izmok barátja!

Ha Ön rendszeresen sportol, javallott időnként masszázst igénybe venni. Nálunk speciális sportmasszázst is választhat, mely segít ellazítani az izomzatot, kimozgatni az ízületeket, gerincet, hogy a későbbiekben folyamatosan bírják a terhelést és ne alakuljanak ki izomgörcsök, izom-és ínszakadások. A vázizomrendszert is karban kell tartani, ha rendszeres igénybevételnek, terhelésnek van kitéve!

A sportmasszázs technikája nagyban hasonlít a svédmasszázshoz, de attól egy jóval intenzívebb, erősebb masszázsfajta. Sportmasszázsunkat bátran ajánljuk nőknek és férfiaknak egyaránt, amennyiben fizikai kondíciónkat akarjuk javítani, erősíteni. A sportmasszázsunkat ülő munkát végzőknek is javasoljuk, a merev izmok lazítása érdekében.
Látja? Minden tekintetben helytállunk!

Masszázs kicsiknek és nagyoknak! Hozza el gyermekét Hozzánk!

A babák, illetve gyermekek masszírozása testük belső működésének normalizálásában, s egész szervezetük fejlődési folyamatában segít. A baba mentális és lelki funkcióit segíti a szeretetteljes érintés, ezért ennél a masszázstípusnál szívesen megtanítjuk a mamát egy olyan könnyedén végezhető terápiára, amelyet otthon ő is nyugodtan elvégezhet.
A babamasszázsunk többek közt segít az allergia, az alvászavar, az asztma, a bőrbetegségek, a hasfájás, a légúti- és egyéb betegségek kezelésében is. Enyhíti a fogzási tüneteket, csillapítja a lázat, rendszeresen alkalmazva pedig megelőzi a betegségek kialakulását.
Gondoljon gyermeke egészégére!

Köpölyözés és moxaterápia

A méregtelenítő és fogyasztó kezelések része az úgynevezett köpölyözés. Lássuk, mit is jelent ez! A köpölyözés során felmelegített üvegharangokkal kezeljük Önt. A hagyományos bambusz-, kerámia- vagy üvegköpöly belsejét alkoholos kendővel töröljük át, majd láng felett elhúzva, hirtelen mozdulattal a bőrre helyezzük. Ezután a fellobbanó tűz elalszik, és vákuumos szívó hatás keletkezik.

A köpöly körülbelül negyedóráig marad a bőrön. Az erős szívó hatás miatt felgyorsulnak a keringési folyamatok, az erekbe friss vér és több oxigén áramlik, beindul a méregtelenítés. A köpölyözés hatására a kötőszövetek megtisztulnak a felhalmozódott salakanyagoktól, s a vese irányába távoznak.

A moxakezelés is legalább olyan ősi, mint a tűszúrás, az akupunktúra. A moxa kezeléssel a szervezet energiakeringését jótékonyan tudjuk befolyásolni. A moxaterápiának és az akupunktúrának a hatásmechanizmusa egymáshoz. Különböznek viszont abban, hogy míg az akupunktúránál steril tűkkel ingerlik a pontokat, addig a moxaterápiánál a hőhatás révén ingerelhetők a pontok a bőrfelszínen.

Ezeket a masszázsokat nem csak végezzük, hanem oktatjuk is!

Rendszeresen indulnak tanfolyamaink! Hívjon bátran, ha bármelyik szolgáltatás, vagy tanfolyam témakör érdekli!