Masszázs, orvosi masszázs - a testi-lelki egyensúly egyik kulcsa!

Stresszes, feszült vagy csupán felfrissülésre vágyik?
Majd mi segítünk! Nálunk a legkellemesebb és leghatékonyabb masszázsok közül választhat!


A civilizált, modern élet számos, kézzel fogható előnye mellett sajnos hátrányokat is hozott magával. Az emberek egyre stresszesebbé válnak, a rohanó életmód felborítja a testi-lelki egyensúlyukat, ami depresszióhoz, fáradékonysághoz vezet, s a szellemi funkciók is gyengülnek.
Az egészséges és fiatalos test vonzza a szemeket. Hódítsa meg szíve választottját, s integessen mosolyogva irigyeinek: „Sziasztok, látjátok? Kirobbanó formában vagyok!”
Válassza a legtermészetesebb és legősibb módszert az egészségmegőrzéshez jótékony orvosi masszázsainkkal! Ígérjük, jó kezekben lesz!

Élvezze az egészséget! Figyelje, milyen jótékony élettani hatásai vannak a masszázsoknak!

A masszázsoknak összetett hatásuk van, elsősorban a regenerálódásban és az egészségmegőrzésben van jelentős szerepük. Most megtudhatja, hogy a masszázsok miért is szükségesek az Ön optimális közérzetéhez! Ha betér hozzánk, testének minden pontja, s elméje is felfrissül!

Vajon tényleg lassítják az öregedést a masszázsok? Higgyen a tényeknek!

Bőrünk árulkodik korunkról, ha akarjuk, ha nem. A megfelelő masszázs elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, ezáltal akár képes lassítani az öregedést, nem beszélve arról, hogy javítja a bőr anyagcseréjét, sőt, erősíti a faggyú-és izzadságmirigyek kiválasztó munkáját is, s teszi mindezt a lehető legtermészetesebb módon! Fiatalodjon Nálunk!

Masszázsok a test, a lélek, az elme harmóniájának szolgálatában!
Vegye igénybe Nálunk, és érezze a testi-lelki egyensúlyt!

Belső harmóniánk lelkiállapotunktól, fizikai aktivitásunktól és szellemi erőnlétünktől függ. Egyes masszázstechnikák mentális értelemben is hathatós segítséget nyújthatnak.  A finom, gyengéd masszázsfogások megnyugtatják az idegeket, oldják a feszültségeket, szabaddá teszik a légzést, segítenek az ellazulásban. Nemcsak teste frissül fel tehát a masszázsoknak köszönhetően, hanem gondolatai is tisztábbak lesznek, ami segít Önnek a döntéshozatalban, a kényes helyzetek kezelésében, amikor elengedhetetlen a higgadt, megfontolt ítélőképesség. Mi segítünk Önnek, hogy a stressz ne árnyékolja be karrierjét és családi életét!

A feszes izmok mecénása – a szakszerű masszázs!

Az intenzív testmozgás izomlázat, izomgörcsöket eredményezhet, a masszázs viszont enyhíti a fájdalmat és fáradtságérzetet. A masszázs hatására az ernyedt izomzat új erőre kap, helyreállhat a normál izomfeszesség. A sportolók verseny előtti felkészítése során alkalmazott masszázsterápia fokozza az izom rugalmasságát, s az összehúzódás erejét, így erősíti az izmokat. Ön akár sportol intenzíven, akár nem, izmainak szüksége van a megfelelő masszázsra!

Gondolta volna? A masszázs összehangolja a belső szervi funkciókat is!

A masszázs az Ön belső szerveinek működésére is hatással van! Az emberi szervezet belső szervei kapcsolatban állnak a bőr bizonyos zónáival, és köztük reflexszerű reakciók léphetnek fel. A bőr ilyen jellegű zónáinak célirányos masszázskezeléseivel befolyásolhatjuk például a vese, a máj vagy a szív működési zavarait.

Hihetetlen, de igaz! A masszázs a vérellátást is fokozza!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a masszázs növeli a felületi és a mélyen fekvő testszövetek vérellátását is, így jelentős mértékben javítja a sejtek oxigén-és tápanyagellátását! Az érintéssel a vérkeringés élénkebbé válik, ami segít a lerakódott salak-és méreganyagok kiválasztásában! Nálunk részese lehet ennek az üdítő élménynek, hiszen két legyet üt egy csapásra: gyógyul és kikapcsolódik egyszerre!

Bizonyíték, nem ígéret!

A mintegy tizenöt éves praxisom során számos esetben tapasztaltam, hogy a masszázst nem megfelelő módon, a páciens szervezetének jeleire nem megfelelően reagálva alkalmazzák, ezért inkább rosszabbodott a beteg állapota, mint javult. Ne engedje, hogy szakszerűtlen kezekbe kerüljön!

Válassza a leghatásosabb masszázst, melyet a hagyományos orvoslás és az alternatív gyógymódok ötvözésével, az ősi kultúrák által kifejlesztett eredményeket felhasználva szolgáltatunk Önnek!

 

Dr. Tóth Teréz
reumatológus szakorvos